Helpbook: Варненско заведение продължава да изхвърля боклука извън кофите

Нашият потребител е изпратили снимки в платформата

27.05.2022 | 23:18 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Варненско заведение продължава да изхвърля боклука извън кофите

Въпреки бързата реакция на отговорните органи от район "Одесос" в град Варна и издадения констативен протокол за нераглементирано изхвърляне на отпадъци от заведение за бързо хранене, същото продължава да си изхвърля сметта около кофите за боклук. Нов такъв сигнал получихме в платформата на Helpbook:

"Хронология на събитията, по които продължавам да ви сигнализирам: На 23.05.2022 г. до 20:00 ч. пред съответния контейнер няма никакъв боклук. Днес сутринта около контейнера е изключителна неприятна гледка. Прилагам снимков материал. В приложения от мен снимков материал може да се видят метални опаковки от различни продукти, шлюпки от от яйца, изхвърлени хлебчета (това са произвежданите от тях пълнозърнести хлебчета видно в немалко количество т.е бракувано). Освен това ясно може да се различат опаковки от брашно, както и празна метална кутия от голяма разфасовка (домати или доматено пюре).

Гореспоменатото заведение продължава да изхвърля боклука си след работно време в контейнера, находящ се на ул. "Проф. Николай Державин" 4. След като е бил подаден сигнал от моя страна, изхвърлянето започна да се извършва, като се гледа да няма преминаващи хора. Упоменатият от мен контейнер се използва от почти всички живущи и е недостатъчен дори.

Вчера 23.05.2022 г. контейнерът се беше напълнил от заведението оставят чувалите си пред контейнера (това съм го виждал очите си), след което на следващия ден от чайки/гларуси чувалите се разкъсват и се случва това, което е на снимковия материал. Виждат се и щайги. Това вече става нетърпенимо. Изключително е неприятно почти през ден да виждам подобна картина. Моля за вземете съответните адекватни мерки", завършва поредният сигнал.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК