Спортни игрища, детски площадки - занемарени, потънали в трева

В Helpbook продължават да пристигат сигнали от страната

20.05.2022 | 17:26 Редактор: Анисия Иванова
Спортни игрища, детски площадки - занемарени, потънали в трева

В разгара на пролетта в платформата на Helpbook.info продължават да пристигат сигнали за неокосени тревни площи в цялата страна. Въпреки графиците на отговорните институции, нещата се случват твърде бавно.

Тротоар покрай поликлиника в Кърджали е непроходим поради прорастнали храсти, което налага пешеходците, главно ученици, да слизат на пътното платно, рискувайки да бъдат блъснати. Според нашия потребител това представлява пълна безотговорност.

В същия град, но в друг район, тревата достига до човешки ръст, като нито е косено, нито е пръскано срещу кърлежи. Това е район около детска градина и училище и е пълно с деца. При зачестилите случаи на ухапване от кърлеж, трябва спешно да бъдат взети мерки.

Същото положение се наблюдава и в столичния квартал "Бели брези", не е косено и обезпаразитено в междублоковото пространство, спортните игрища и детските площадки повече от година.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК