Ресторантьорски бойкот: По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

Започват протести в страната срещу новите ограничения, подготвя се и национален такъв

27.01.2022 | 13:58 Редактор: Елеонора Танева

От днес заведенията в София трябва работят до 22 часа и на 50% от капацитета си. Собствениците ще бойкотират мерките. Те се определят като най-ощетения бранш, защото почти 100% от персонала е ваксиниран.

"Ние нямаме избор. Повечето от колегите, които не са фалирали още, нямат варианти какво да правят. Ако трябва да спазват тази заповед, това означава да фалират бавно и продължително. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. По-добре да ни пишат актове и ние ще ги обжалваме", категоричен е председателят на Съюза на заведенията в България Емил Коларов.

Ресторантьорите започват протестни действия. Първи излизат в Стара Загора. Протести ще има и в други градове, както и национален такъв. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
НЕКОЙ
преди 2 години
Както съм писал винаги, затварянето на питейни и развлекателни заведения е с цел удар по емоциите на хората, които ги посещават. Предполага се, че това е по-голямата час от хората. С това се цели някакво вербално наказание. Целта на планираната епидемия с изкуствено създаден вирус е в три посоки.....демонстрация за контрол над хората, тяхното човешко обезличаване и създаване на психически отклонения и чрез ваксинация за нанасяне на някакви телесни поражения. Сигнализирай за неуместен коментар