Десислава Атанасова: Месеци на репресии белязаха годината, ще бъдем знаеща опозиция

"Всяка грешка ще бъде осветявана, ще бъде сочена", заяви тя

06.12.2021 | 10:44 Редактор: Искра Ангелова
Десислава Атанасова: Месеци на репресии белязаха годината, ще бъдем знаеща опозиция

"Вижданията ви за дейността за характера на бъдещото управление са важни както за нас, така и за всички български граждани. Вие безспорно сте формация с богат политически опит в българския политически живот и аз вярвам, че на този опит трябва да съответства и определена политическа мъдрост“ – с тези думи президентът Румен Радев се обърна към представителите на ГЕРБ/СДС в президентството.

Днес държавният глава провежда консултации с парламентарно представените партии преди връчването на проучвателен мандат за кабинет.

От своя страна председателят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова заяви: "Тук сме, за да заявим нашата позиция като опозиция на формиращото се ляволиберално управление".

"Г-н президент, месеци на чегъртане и репресии белязаха тази година. Най-силно по отношение на симпатизантите и членовете на коалиция ГЕРБ/СДС. Въпреки това нашата коалиция е втората политическа сила в 47-ото НС. Гарантираме, че ще бъдем знаеща, можеща и непримирима опозиция. От свое име, г-н президент, и от това на колегите ми, ви обещавам, че, ако правителството, което ще сформират съвсем скоро четирите партии, има нужда от помощ и съвет от наша страна, не само заради политическата мъдрост, която отличихте, но и заради опита ни, те ще получат такава помощ и съвет. Освен това ви обещавам, че всяка грешка ще бъде осветявана, ще бъде сочена", каза още Десислава Атанасова, цитирана от БНР.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
ГОСТ
преди 2 години
НЯМА И ПРЕМИЕР ДА Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОР В ЧЕХИЯ КАТО БОЙКО БОРИСОВ.... Сигнализирай за неуместен коментар