Георгиев, "Възраждане": Работим за отстраняването на "зелените сертификати"

"Нашите приоритети остават абсолютно същите", категоричен бе народният представител

03.12.2021 | 09:47 Редактор: Жаклина Иванова

"Нашите приоритети остават абсолютно същите. Работим за отмяна на "зелените сертификати", защото ги считаме за дискриминационни и противоконституционни. Смятаме, че не е нормално гражданите да бъдат делени на такива със и без. Това е едно огромно разделение в нашето обществото, което е изкуствено прокарано", заяви Ангел Георгиев от "Възраждане".

Народният представител изтъкна, че ще се борят и срещу "зелената сделка".

"Зелената сделка" не е в интерес на България. Ние защитаваме българския национален интерес. За нас той е над всичко. Не може ние да бъдем водени от друг, чужд интерес. "Зелената сделка" е нещо, което не бива да допускаме. защото тя ще унищожи нашата енергетика", уточни Георгиев.

В момента България не може да си позволи допълнително обедняване, изтъкна той пред Bulgaria ON AIR.

"Категорично няма да допуснем компромиси по отношение на Северна Македония. Не влизаме в сделки, защото иначе ще извършим едно морално национално предателство спрямо потомците на нашите деди", каза още Георгиев.

Народният представител подчерта, че алтернативата на "зелените сертификати" е пълната нормализация на живота в страната.

"Вирусът не е толкова опасен. Ще се наложи да го преболедува всеки. Дори ваксинирани хората се разболяват", добави Георгиев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 1
меги
преди 2 години
Няма как да стане ей Пандемия е това Трябва да я извадите от там и да я обявите за сезонен грип така че не се пънете влвзте в СЗО и тогава се борете не лъжете хората *** Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Един Българин
преди 2 години
Прав е, но Радев и комапния нямат топки вече.... Сигнализирай за неуместен коментар