Значимостта на културата за съхранение на духовното, ментално и психическо здраве – тази неделя в „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR

На 5 декември специален гост по темата е обичаният актьор Мариан Бачев

01.12.2021 | 11:45
Значимостта на културата за съхранение на духовното, ментално и психическо здраве – тази неделя в „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR

Ден преди един от най-почитаните православни християнски празници -  „Никулден“, тази неделя в предаването „Линия „Здраве“ в ефира на Bulgaria ON AIR с водещ Яна Данаилова на фокус ще бъде темата за значимостта на културата за съхранение на духовното, ментално и психическо здраве на хората. Друг акцент ще бъдат семейните ценности като двигател на социалното поведение и начините за справяне с ежедневния стрес, породен от все по-динамичния начин на живот на хората.

Специален гост в студиото на различното здравно предаване по тези и още въпроси на 5 декември, от 09:30 часа, ще бъде актьорът с неподправен талант и над 25 години сценичен опит Мариан Бачев. Той ще разкрие пред зрителите в ефира на телевизията какво стои зад магията на театралното изкуство и каква е ролята му в живота на съвременния човек.

Заедно с водещата на предаването Яна Данаилова, двамата ще коментират защо е важно децата днес да имат ежедневен досег до всички форми на изкуството. Бачев ще разкрие начините, по които човек може да утоли душевния си глад, за да не прерасне във физическа зависимост и как културата на един народ определя и неговия просперитет.

Не пропускайте различното здравно предаване „Линия „Здраве“ и специалният гост актьорът Мариан Бачев– тази неделя, 5 декември, от 09:30 часа, по Bulgaria ON AIR.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години