Борисов: По света забравиха за Ковид-19, а ние се върнахме в началото заради Кацаров

Лидерът на ГЕРБ обвини правителството, че създава хаос

21.10.2021 | 13:11 Редактор: Жаклина Иванова

От ГЕРБ остро разкритикуваха възможността "зелен сертификат" да се издава още след първа игла, както и преминаването на учениците към онлайн обучение.

"Днес те извършиха престъпление. Подлъгват българите, че все едно от 4 седмици нищо не става. От 6 месеца на една година. Това е само и само да минат президентските избори. Ами какво стана от днес за утре? Нали учениците щяха да са последни?", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Българските граждани, които в момента ще получат този Ковид сертификат, който е незавършен и ще пише една от две дози, са незащитени. .Това е изключително опасно. Те могат както да се разболеят, така и да постигнат тежки проблеми за живота и здравето си", заяви бившия министър на здравеопазването  Костадин Ангелов.

"По света забравиха коронавируса, а ние се върнахме в началото и то по вина на Радев и Кацаров. ЕК вече е написала какво трябва да се направи и въобще не трябва да се разсъждава, правиш го и това е", изтъкна Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
партийна клика
преди 2 години
Заради Вас, г-да от ГЕРБ! И вашата (анти) ваксинационна кампания с лобистките ваксини на Астра Зенека и колбасарските бусове! "Не е медицинско" - г-н професор Ангелов! Вие сте за съд! Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 години
1
2 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 2 години
Няма ли този *** да го пъхнатжв затвора. Тоя колко поразии направи на България....как не ви е срам да го пускате Сигнализирай за неуместен коментар