Борисов за "зеления сертификат": Локдаун за правителството, да се махат!

Според лидера на ГЕРБ мерките са пожарни и закъснели

20.10.2021 | 14:11 Редактор: Елеонора Танева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов реагира остро на въвеждането на "зеления сертификат" от четвъртък. Той определи това решение на служебното правителство като "бягство от отговорност".

"От вторник за четвъртък въвеждат "зелен сертификат". Ако не е тъжно, е страшно смешно. Возим се в автобуса заедно, излизаме и влизаме някъде, и вече искат сертификат. На входа навсякъде трябва да се назначи портиер. Нужен е локдаун за правителството, да се затвори и махне. Няма успешен служебен министър в нито една сфера", разгневи се Борисов.

Той определи мерките като пожарни и закъснели, а според него кризата се използвала за PR кампания.

"Това, което ме скандализира - този весел човек Кацаров като каза - Мои близки ме търсят лично да им търся легла. Той не се свени да го каже! Дай си телефона, ако и нашите близки имат нужда, а не нашите близки да ни търсят за погребения", каза още лидерът на ГЕРБ.

Снмика: кадър Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 2 години
Този човек вече трябваше да бъде в затвора!!! Не да се вихри. Защо не е зад решетките??!??! Или тези които се опитаха да го съдят дадоха на заден ход, поради не чисто минало и страх от излизане на "кирливи ризи" на показ!?!?! Защо ние българите сами се прецакваме, и защо после другите държави ни цакат още повече!!! Няма ли край на това наше безумие???!!!! Сигнализирай за неуместен коментар