Борисов: Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира

Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха с пандемията, каза лидерът на ГЕРБ

19.10.2021 | 14:24 Редактор: Елеонора Танева
Борисов: Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира

Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Дупница.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде", заяви Борисов.

И подчерта, че е време да се търси обединение. Не пропусна да обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза още Борисов, цитиран от dnes.bg.

И подчерта, че е време у нас да се ваксинират по 50-100 хил. души.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Алеков
преди 2 години
Срамувам се,че живея в най бедната държава на Балканите,в Европа и далеч зад континента.Доволен съм,че президента на България Р.Радев,внася оптимизъм на истински родолюбец,който поддържа духа на обикновените хора,от които и той е един от тях.Ерата на Борисов и компания,е към своя полагащ й се край.Чудя се,когато си набутал народа с в кьошето на чакалнята за идващия влак,с какви очи искаш отново да си на пълната ясла,която се зарежда от трудовите хора. Сигнализирай за неуместен коментар