Борисов каза кога ще обяви кандидат-президента на ГЕРБ

Бившият премиер отново постави под съмнение честността на вота

26.09.2021 | 15:10 Редактор: Здравко Черкезов
Борисов каза кога ще обяви кандидат-президента на ГЕРБ

Само се чу в много прогнози, които медиите правят – за проф. Балтов – и вие видяхте какво му сътворяват всеки ден. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националното общо събрание на Жени-ГЕРБ, което избра ново ръководство. 

Затова ГЕРБ до последния ден няма да излъчи кандидат за президент, особено след изказванията на служебния министър Минеков, който иска да изгони ГЕРБ централата му в НДК, заяви Борисов, предаде БТА.

Бойко Борисов изтъкна, че служебното правителство трябва само да организира честни избори, но те, според него, не са честни, защото не е било прието нито да се броят квитанциите, нито да ги осигурят.

"Ако искат да дойдат с Рашков и да изгонят хората от офисите, да дойдат. Ние също ще запознаем Брюксел, може би и комисията LIBE, с безобразията на уж един служебен кабинет, който би трябвало само да организира изборите", заяви Борисов.

По думите му, Радев праща Минеков и "бухалката" Рашков, защото не могат да спечелят по друг начин изборите.

Според Борисов сега искат "да докопат" кандидата за президент на ГЕРБ, за да се разправят с него още преди да има имунитет.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
мафия
преди 2 години
Ще го обявят на 13 ноември, за да не могат да излязат далаверите и кражбите му! Няма честни и почтени в обкръжението на боса на мафията! Сигнализирай за неуместен коментар