Петков и Василев: Не сме месии! Не казваме, че от водата ще направим вино

От "Продължаваме Промяната" ще предложат на партиите документ, наречен "Принципи на управлението"

25.09.2021 | 21:00 Редактор: Здравко Черкезов
Петков и Василев: Не сме месии! Не казваме, че от водата ще направим вино

Кирил Петков и Асен Василев от "Продължаваме Промяната" се срещнаха с гражданите на Хасково. Асен Василев ще бъде водач на листата в родното Хасково. Пред съмишленици и симпатизанти  те обявиха, че преди изборите ще предложат на другите партии документ. наречен "Принципи на управлението".

Водачът на листата за Хасково на "Продължаваме промяната" Асен Василев очерта проблемите на родния си град:

"По-стратегическите са свързани с това как Хасково да излезе наистина на картата между Азия и Европа, където му е истинското място", посочи бившият финансов министър.

"Тука няма месии, тука има отбор! Отбор, който е решил, че времето за промяната е дошло и който е готов да прежали личния си живот, да прежалим собствените си бизнеси в името на това, че стига толкова сме чакали, време е кражбите да спрат, време е управлението да влезе в един практичен формат, където хората, които всъщност инвестират в държавата - всички данъкоплатци, да получат това, което си заслужават“, допълни Кирил Петков.

"Ние не сме месии. Не казваме, че от водата ще направим вино! Това, което казваме, е че всеки от нас трябва да вземе мотиката и да си изкопае лозето, обаче да няма едни, дето идват после да ограбят гроздето", обобщи Василев, цитиран от БНР.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
лили
преди 2 години
Поткрепям новата формация ПП ,защото ще станем с по-добри доходи ако се спре безмилостното ограбване ! Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
АРС
преди 2 години
Тази година аз не окопах гроздето,дори не го пръсках.Роди повече от всякога,но няма кой да го обере. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 2
Сали
преди 2 години
Казвате и още как. Сякаш, само вие сте почтени и без вас не може, да има промяна Сигнализирай за неуместен коментар