Борисов призова партийните лидери да загърбят егото си и захапа Радев

"Хаосът е в полза само на олигархията и един човек, който реши, че юмрукът му е по-силен от разума", пише лидерът на ГЕРБ

22.09.2021 | 11:00 Редактор: Тодор Петров
Борисов призова партийните лидери да загърбят егото си и захапа Радев

"113 години след обявяването на Независимостта на България е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен. Политическата криза, в която ни вкара избраният за обединител, се преодолява именно с отговорност", написа във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод днешния празник.

"И днес, когато си спомняме за великото дело на едни силни държавници, призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се поставят на висотата на онези, които почитаме. Защото България има нужда не само от независимост, но и от стабилност и растеж", призова бившият премиер. 

"Вярвам, че можем да го постигнем с разум и диалог. Всичко друго води до задълбочаване на хаоса. А хаосът е в полза само на олигархията и един човек, който реши, че юмрукът му е по-силен от разума!", пише още Борисов, визирайки президента Румен Радев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Монев
преди 2 години
Повече от пет години,Р.Радев е в "захапката" на Борисов.Да захапеш такъв човек,рискуваш да си потрошиш двата реда зъби от устата.Четох данните на една авторитетна социологическа агенция,а те са: 66% от истинските българи, одобряват всичките действия предприемани в изтичащия мандат на президента ни,Р.Радев! Около 16% които са били на яслата,вдигат ръка за Б.Борисов. Той нарича президента с най различни определения,защото само споменавайки името Румен Радев,това го хвърля в ужас и омраза! Сигнализирай за неуместен коментар