Официално: Две партии създават коалиция "Продължаваме промяната"

Кирил Петков и Асен Василев се споразумяха с "Волт" и "Средна европейска класа"

20.09.2021 | 22:00 Редактор: Здравко Черкезов
Официално: Две партии създават коалиция

Постигнато е коалиционно споразумение между ПП "Волт" и ПП "Средна европейска класа", с което двете партии образуваха коалиция "Продължаваме промяната" за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г., посочват от пресцентъра на "Продължаваме промяната".

Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин.

Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона.

Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на "Продължаваме промяната" и са готови да спазват заложените в споразумението принципи, посочват още от пресцентъра на Петков и Василев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК