Дъждовно време през почивните дни, слабо ще захладнее

Максималните температури днес ще са от 29 до 33-34 градуса

17.09.2021 | 07:10 Редактор: Тодор Петров

Сутрешните температури днес ще са от 13 до 18 градуса, а по морето до 16-18. През деня от запад на изток облачността ще се увеличава. Следобед над северозападните райони и по поречието на Дунав ще превали. 

През нощта валежите постепенно ще спират, но ще се задържи облачно. Вятърът ще бъде слаб до умерен от запад със скорост до 30 км/ч. Максималните температури в населените места ще са от 29 до 33 градуса, в югозападните райони - до 34, по Черноморието - до 25-27, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

В събота от запад на изток ще преминат дъждовни облаци, които бързо ще се изнесат над морето. Слабо ще захладнее. По-интензивни валежи ще има в столицата, а на юг от Благоевград валежите ще са незначителни. 

В неделя западният вятър ще подгони облаците на изток. Следобед и през нощта срещу понеделник ще превали, по-интензивно в Югозападна България. 

В понеделник ще бъде хладно и с разкъсана облачност. Във вторник ще бъде хладно и ветровито с дневни температури 25-26 градуса.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК