Асен Василев: България не е бедна държава, но е безобразно крадена

Бившият финансов министър подчерта, че завещава хазната в по-добро състояние

16.09.2021 | 13:41 Редактор: Елеонора Танева

Финансовият министър в кабинета "Янев 1" Асен Василев предаде властта на наследника си Валери Белчев. Василев подчерта, че оставя хазната в едно по-добро състояние, отчете актуализацията на бюджета, която ще позволи на бизнеса и хората да се чувстват по-спокойни за средствата до края на годината.

"Това, което видях за тези четири месеца е, че България не е бедна държава. България е една безобразно крадена държава, но не е бедна", заяви Асен Василев.

Той и Кирил Петков не са в състава на новия служебен кабинет, защото ще участват в предстоящите избори. Петков беше категоричен, че проектът им не е дело на Румен Радев.

"Това няма да е президентска партия, ние много подкрепяме Румен Радев на базата на принципи, на работата ни в служебното правителство", подчерта Кирил Петков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Бел
преди 2 години
Eтo кaк ни упрaвлявaт в Бългaрия...Рaзлeпили ca пo cпиркитe oбрaзa нa Лeвcки дa будят пaтриoтични чувcтвa...държaт зaплaтитe ниcки и ни кaрaт дa игрaeм хaзaрт и тoтo и дa ce нaдявaмe зa пo-дoбър живот...нaглитe cтрoитeли държaт цeнитe нa нeдвижимoтo умущecтвo нa кocмичecки цeни и зa кaпaк ни cтрoят църкви дa ни вкaрвaт кaтo oвцe дa им ce мoлим... Сигнализирай за неуместен коментар