Борисов: Към номинацията за премиер на ИТН само една забележка - трябваше да e Трифонов

"Коварството на Румен Радев го видяхме всички", заяви лидерът на ГЕРБ

31.07.2021 | 14:00 Редактор: Искра Ангелова
Борисов: Към номинацията за премиер на ИТН само една забележка - трябваше да e Трифонов

Към номинацията имам само една забележка. Трябваше да бъде Слави Трифонов. Защото коварството на Румен Радев го видяхме всички. Когато не стана неговото толкова подкрепяно от медиите уж успешно служебно правителство,

Слави Трифонов и хората от "Има такъв народ" посмяха да изкарат истината наяве, както ние говорихме два месеца, но услужливо тя се крие. Данъчен измамник беше назначен за шеф на данъчните.  Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Котел, става ясно от видео, публикувано във Facebook страницата му.

"Много умен финансов измамник, според неговите съдружници, беше назначен от Радев за финансов министър. Той дори вчера в прессъобщението си, ако сте обърнали внимание, излъга, че имало приходи в бюджета , но това са парите, които взе от "Хемус" и ги написа като излишък. Всъщност хората от Варна, Шумен, Търговище, Търново, Плевен, Ловеч, Габрово трябва да знаят, че тези измамници им взеха бъдещето. Защото запада и северозапада Румен Радев ги ликвидира след като спряха строежа на "Хемус". Взеха парите, за да ги покажат, че има приходи“, допълни той, цитиран от "Фокус".

"Румен Радев видя, че се сгромоляса, той си мислеше, че може да е успешен чрез служебното правителство, и реши да отмъсти на Трифонов. Започнаха да натискат с Илияна Йотова бързо да се излъчи министър-председател. Който и да беше извадил Слави Трифонов, той щеше да бъде тричан. Този, който са предложили аз не го познавам. Няма как да знае всичко. Без значение е кога е изваден", каза Борисов. Той добави, че има значение само, че не е Слави Трифонов.

"Вчера станахме свидетели на нещо друго – вътрешен министър заявява, че се е намесил пряко в изборите и така нямало някой да каже, че ги е бил. Рашков, в България ГЕРБ пак ви победиха. Направихте машинациите в чужбина", каза още лидерът на ГЕРБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
2 rate up comment rate down comment 3
мафия
преди 2 години
Трябваше да е Боко ***. Още 4 години да "заделя" милиарди по схемата "ин хаус"! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 3
Назифе карабулут
преди 2 години
От Борисов по злобен човек и бях виждала но всички в Герб са като него злоба ярост завист лъжливи и фалшиви хора едва сме го изтърпели този човек най-нежелания Сигнализирай за неуместен коментар