Манолова: Време е да се изправим, защото ни чака много работа

Искам да попитам пловдивчани кое от обещанията на ГЕРБ беше изпълнено качествено и в срок, заяви тя

12.06.2021 | 20:56 Редактор: Юлия Христова
Манолова: Време е да се изправим, защото ни чака много работа

Време е да се изправим, защото ни чака много работа. Да продължим това, което започнахме в 45-ото Народно събрание - да осветим всеки ъгъл, всяко чекмедже, всяка Мата Хари. Истината да лъсне в цял вид и тогава много хора ще се засрамят и ще имат среща с прокуратурата. Няма защо да се заблуждаваме, не можем да продължим напред и да променим България, ако не изгоним мутрите от властта. Нека на 11 юли да гласуваме за чисто бъдеще с номер 8 и "Изправи се! Мутри вън!".

Това заяви председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова по време на откриването на националната предизборна кампания в Пловдив. 

Дошло е време да се изправим и да кажем стига. Краят на Борисовото управление да настъпи на 11 юли, след парламентарните избори, допълни тя.

Съгласни ли сте да сме управлявани от мутри? Мутри да управляват живота ни, да казват кой да работи, какво да работи, от какво да се страхуваме, мутри да ни подслушват незаконно, да ни заплашват? Съгласни ли сме парите от нашите данъци да бъдат прахосвани и крадени безугледно? Не сме съгласни с всичко това, но управлението на председателя на ГЕРБ - Борисов ни доведе до мафиотско и корумпирано правителство в три издания. В тях милиони и милиарди потънаха за некачествена работа с опасни резултати, допълни още тя.

Искам да попитам пловдивчани кое от обещанията на ГЕРБ беше изпълнено качествено и в срок? Транспортният проект, зоологическата градина или водният цикъл? Такава е цялата работа на ГЕРБ. Няма проект и обект на ГЕРБ, който да не е ремонтиран в следващите седмици. Няма нещо, което Борисов да е докоснал и то да не е погинало. Така е в Борисовата държавата, каза Манолова.

Започнахме от Пловдив с нашия план за България и ни провървя. Пловдив е цветен, различен, каквито са нашата парламентарна група и нашата коалиция - истински, искрени и честни, каза Мария Капон.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК