Тревата в междублокови площадки в София стига до 1,5 м, пълно е с кърлежи

Подайте сигнал в платформата HelpBook при нередност

11.06.2021 | 22:53 Редактор: Анисия Иванова
Тревата в междублокови площадки в София стига до 1,5 м, пълно е с кърлежи

Тревните площи в ж.к. "Експериментален" на София имат спешна нужда от окосяване, както и пръскане против кърлежи. В платформата на Helpbook.info потребител сигнализира, че около детските площадки е невъзможно за игра.

На места около междублоковото пространство тревата достига 80 см и е пълно с кърлежи навсякъде. Нашият потребител обръща внимание, че тази година не е косено нито веднъж и молбата е за становище кога това може да се случи.

Скандално е положението и в столичния квартал "Mладост". Поредна година зелените площи не се косят. На места тревата е достигнала до 1,5 м. Детските площадки между блоковете са недостъпни за игра на децата.

"Тревата пак гъмжи от кърлежи. Друга европейска столица няма как да я видиш в това положение. Може ли да се коси 2 пъти годишно?“, резонно пита нашият потребител.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Киро Факиро
преди 2 години
Айде сега гевезилъци, те чиновниците в общината си нямат друга работа ами да хукнат да ви косят тревата всяка седмица. Че и против кърлежи да пръскат...ми няма пари. Като се научите да плащате данък сгради и такса смет всяка седмица, тогава и ще ви косят тревата всяка седмица Сигнализирай за неуместен коментар