Ремонт и реорганизация на движението по пътя София - Перник през Владая

На шофьорите се препоръчва да използват алтернативен маршрут през АМ "Струма"

18.05.2021 | 07:35 Редактор: Никола Симеонов

Заради ремонт е въведена временна организация на движението по пътя София - Перник през Владая. 

В участъка между ЖП гара "Владая" и село Драгичево то се осъществява двупосочно в платното за Перник. За ремонт е затворено платното за София. 

За да се намалят задръстванията, на шофьорите се препоръчва да ползват като алтернативен маршрут автомагистрала "Струма". За улеснение на трафика на кръстовището в Драгичево ще бъде забранен левият завой за Рударци. 

Обходният маршрут за пътуващите към селото е през пътен възел "Даскалово" или през центъра на село Драгичево, където може да се обърне посоката на движение. Необходимо е шофьорите да карат внимателно като следват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта до 50 км/ч.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
9 rate up comment rate down comment 0
Дани
преди 2 години
Да ви............. Изхода към магистралата беше затворен.А в затворения участък от пътя нямаше нито една строителна машина и нито един работник. Как не ви е срам, като нямате намерение да работите сутрин, затеворете го след 9 часа, много добре знаете че трафика е много между 7 и 9 часа. Колко псувни и клетви отнесохте тази сутрин заради малкото мислене което показвате, не знам........ Сигнализирай за неуместен коментар