Подписка срещу ремонта, оставящ столичани в центъра 5 месеца без топла вода

Причината е цялостна реконструкция на улица "Цар Иван Шишман"

10.05.2021 | 08:27 Редактор: Жаклина Иванова

Стотици живеещи и работещи в центъра на София остават без топла вода за пет месеца. Причината е цялостна реконструкция на улица "Цар Иван Шишман", която включва и подмяна на съоръжения на "Топлофикация“.

За да бъде извършена рехабилитация на магистралния топлопровод, захранващ голяма част от централната градска част, от днес до 10 октомври на бойлер ще разчитат отделни сгради, намиращи се на улиците "Цар Иван Шишман“, "Ген. Гурко" и "Граф Игнатиев". 

Срещу ремонта вече е организирана подписка. От "Топлофикация" посочват, че предстоящата цялостна реконструкция на ул. "Цар Иван Шишман" е възможност да бъдат ремонтирани едновременно топлопроводи, водопроводи и канализация. От дружеството обещават, че на засегнатите потребители няма да бъдат начислявани сметки за топла вода до края на ремонтните дейности. 

Също от днес спира топлоподаването и към отделни сгради в квартал "Младост 3". Ремонтните дейности ще продължат два месеца и ще засегнат две детски градини в квартала - 56-а и 59-а, както и сградата на районната администрация.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
бг смешки
преди 2 години
големи глупости се правят у БГ ! НЯМА ТАКАВА държава ... Сигнализирай за неуместен коментар