Какъв ще бъде мащабът на дигиталните валути – на Tech of Tomorrow, днес, от 14:15 ч.

Отговор на тези и още интересни въпроси ще даде второто издание на конференцията

14.04.2021 | 10:02 Редактор: Десислава Атанасова
Какъв ще бъде мащабът на дигиталните валути – на Tech of Tomorrow, днес, от 14:15 ч.

Какво е бъдещето на дигиталните плащания и какъв ще е мащабът на дигиталните валути? Отговор на тези и още интересни въпроси ще даде второто издание на конференция Tech of Tomorrow, което ще проведе днес, от 14:15 часа, на живо в дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live.

Участие в дискусията ще вземат Давид Бонев, съосновател и финансов директор на BoneX; Борислав Диков, началник отдел „Дигитално банкиране“ в Пощенска банка, Галя Димитрова, управляващ съдружник в IRIS Solutions и Димитър Калдамуков, съдружник в адвокатско съдружие KDBMLaw.

В студиото на Tech of Tomorrow те ще коментират дали разплащането с криптовалута е приложимо за всеки бизнес и какво печелят компаниите от този нов вид валута. Сред акцентите в дискусията ще бъде „отвореното банкиране“, като експертите ще коментират предимствата и предизвикателствата за банковите и платежните институции с тази нова регулация

Водещ на второто онлайн издание на Tech of Tomorrow ще бъде Бойчо Попов, главен редактор на икономическия сайт Investor.bg, който през 2021 г. празнува 20-тата си годишнина. Бойчо Попов е един от доказаните икономически журналисти и насител на много отличия, а днес, заедно с гостите в студиото, ще очертае бъдещето на банковия и финансов сектор. 

Tech of Tomorrow се провежда с генералната подкрепа на Алтерко и BoneX. Основни партньори са Accenture, Sirma и FANUC. Събитието се организира с подкрепата на Siemens, Пощенска банка, Sofline, Atos, Леново България, Dental Care Center, Индустриален Холдинг България.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg, "Мениджър“ и  Kaldata.com.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК