Пореден сигнал за изоставен автомобил в столицата

Чрез Helpbook може да изпратите сигнал до институциите

05.03.2021 | 20:47 Редактор: Анисия Иванова
Пореден сигнал за изоставен автомобил в столицата

Проблемът с изоставените коли става все по-тежък. В платформата Helpbook.info получихме поредния сигнал за изоставен автомобил в столицата:

"Става въпрос за изоставен автомобил, който никога не е бил в движение, докаран с въже, преди 3 години, в кв. Дружба 2, на паркинга пред Блок "Хоризонт", вх. "В". Есента на 2020 г. служители от институция залепиха бележка върху колата, че ако до 3.01.2021 г. не бъде премахната доброволно, ще бъде вдигната. До ден днешен колата стои и пречи пред блока. И без това паркоместата не достигат. От снимките се вижда, че някой е скъсал поставената бележка. Моля, тези, които отговарят, да СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА. Всички си плащаме данъците, паркоместата не достигат, откакто е построен блокът, не е асфалтирано, тънем в кал и мизерия. ЗАТОВА МОЛЯ, ПОНЕ СИ СВЪРШЕТЕ ЗАПОЧНАТОТО. Време е вече някой да си свърши работата. Стига с това безхаберие, трябва ли да стигаме до медиите, за да си свърши някой работата“.

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК