Гешев награди магистрати и полицаи за висок професионализъм

Прокуратурата и МВР обсъдиха противодействието на престъпността

04.03.2021 | 14:42 Редактор: Тодор Петров
Гешев награди магистрати и полицаи за висок професионализъм

Ръководствата на Прокуратурата на Република България (ПРБ) и на Министерството на вътрешните работи (МВР) проведоха работно съвещание, на което бяха обсъдени акценти от дейността на правоохранителните институции по противодействие на престъпността през 2020 г. Набелязани бяха и мерки за опазване на обществения ред и сигурността при провеждане на предстоящите избори за Народно събрание.

В съвещанието участваха главният прокурор на Република България Иван Гешев, зам.-главните прокурори Даниела Машева, Десислава Пиронева и Борислав Сарафов, говорителят на главния прокурор Сийка Милева, министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, главният секретар на МВР Ивайло Иванов, директорите на ГДБОП и ГД "Национална полиция" Любомир Янев и Николай Хаджиев.

След края на работното съвещание, проведено в сградата на МВР, на официална церемония бяха наградени 18 прокурори, следователи и служители на вътрешното министерство за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения.

Снимка: Пресцентър на прокуратурата

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК