Съседски тормоз - незаконно строителство, запушени канали, шум

Потребител се оплаква в Helpbook от автосервиз под прозорците

02.03.2021 | 16:37 Редактор: Анисия Иванова
Съседски тормоз - незаконно строителство, запушени канали, шум

Сред изпратените сигнали в платформата на Helpbook.info се открояват няколко, касаещи ежедневния тормоз, който са принудени да търпят собственици на имоти заради недобросъвестни съседи. "Моят дом е моята крепост“ за беда не важи в някои случаи, когато собствениците на имоти са принудени да търпят агресия или пък им се нарушава спокойствието.

Наш потребител ни се оплака от незаконно построени гараж и тераса в многофамилна къща, намираща се в квартал Княжево. Комшия е застроил общите части на къщата, в които пребивава и използва, а в допълнение от години прави всичко по силите си да изгони другите обитатели на имота. Последствията са запушени канали и унищожен тръбопровод, които са оставили семействата в бедстващо положение, без течаща и питейна вода. Според автора на сигнала застрояването е незаконно, като голяма част от общата собственост е унищожена и проверката в случая е наложителна.

Друг собственик на имот ни се оплаква от невъобразимия шум, на който са подложени всички живущи в кооперация, до която непосредствено е изграден автосервиз. Според нашия потребител постройката се надстроява извън всякакви изисквания, а ежедневният шум тормози всички обитатели без оглед на определените часове за почивка.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК