Карадайъ: Едни от най-важните избори след 1989 г., определят посоката на България

ДПС се регистрира в ЦИК за предстоящия вот

16.02.2021 | 13:43 Редактор: Силвия Грозева

След вчерашния маратон от регистрации в ЦИК, днес документи за предстоящия парламентарен вот внесоха и от ДПС. Във вчерашния ден се регистрираха шест политически формации, а именно КОД на Петър Москов, "Възраждане на Отечеството" на Николай Малинов, "Атака", ВМРО, "Има такъв народ" и партия БТР.

"Много важни избори за България - едни от най-важните избори след 89-а година. Тези избори ще определят посоката за развитие на България - доколко ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме. Всеки един, който носи отговорността да се развива България и споделя европейските приоритети, може да бъде потенциален партньор на ДПС", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Днес е предпоследният ден, в който политическите формации могат да внасят документи в ЦИК. Крайният срок е утре в 17 часа. До момента са заявили участие 23 политически формации. И днес управляващите от ГЕРБ не внесоха документи за предстоящия парламентарен вот на 4 април.

Вижте повече по темата в репортажа на Натанаил Раичков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
Неверно!
преди 3 години
Бъдещето на България ще определи Военният трибунал, веднага след Световната война, когато ще изправи до стената и ликвидира всички национални предатели на Европейска България. Нека само примитивна Рус запали тази война... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 2
Райчо Марков
преди 3 години
Вчера документи за регистрация подадоха не 5, а 6 политически формации. Изпуснали сте ПП БЪЛГАРИЯ НА ТРУДА И РАЗУМА - БТР Сигнализирай за неуместен коментар