Изоставени коли заемат паркоместа - има ли санкции за водачите им?

Потребители от Русе и Варна изпратиха снимки в платформата Helpbook

16.01.2021 | 09:50 Редактор: Анисия Иванова
Изоставени коли заемат паркоместа - има ли санкции за водачите им?

От град Русе ни изпратиха снимки в платформата на Helpbook.info на изоставен от години автомобил, който заема паркомясто, а местата за спиране са крайно недостатъчни в този район.

Не по-различна е ситуацията в град Варна. За пореден път граждани апелират отговорните органи да направят проверка и да предприемат санкции срещу водачи на автомобили, излезли от движение. В този случай се вижда, че стикерът на превозното средство е изтекъл преди повече от две години и молбата е за действия по компетентnост за отстраняване на автомобила.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате, нередност от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Има си процедури и правила за изоставените коли, но някак системата е тромава, а и хората все още рядко сигнализират за подобни нередности. Като всеки поне малко се ангажира със средата около него и ще се получат нещата! Сигнализирай за неуместен коментар