Депутат: Истината относно Северна Македония няма как да остане скрита

БСП, които така и не разбраха, че не управляват страната, посочи Александър Сиди

27.11.2020 | 21:48 Редактор: Юлия Христова

Отново напрежение по оста президент- правителство. Закъснели ли са мерките на държавата?

България направи всичко по темата Северна Македония. Истината няма как да остане скрита. Има много хора, които смятат себе си за част от един и същи народ. Това каза за "Денят ON AIR депутатът от Обединени патриоти Александър Сиди и допълни: "Заев е хитрец, но пътят, по който трябва да води е за сприятеляване". 

По думите му след едно поколение децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история

"Президентът разединяваше хората цяло лято. Много мислеха, че ни случва някаква кашлица, струпват се в моловете за подаръци. Здравните власти отдавна казват, че трябва да се наложат тези мерки. Ако няма контрол, те няма да се спазват", подчерта той за Bulgaria ON AIR.

Според него политическото противопоставяне водело до това, което се случва на улицата.

"Трябва да спре с този натиск Радев, ще имаме редовни парламентарни избори. Чувам много мнения, ще се справим и се надявам на пролет всичко да е наред", обясни депутатът.

Народният представител коментира и проблема с липсата на вода в някои части на страната. 

"Навсякъде за съжаление водата изтича, огромно количество вода в Перник излизаше от язовира и не влизаше в града. Тежък проблем от много години. Трябва да се инвестира ужасно много", посочи той. 

"Относно Бюджет 2021 - критиката към него е основно от леви експерти и БСП, които така и не разбраха, че не управляват страната. Бюджетът е на изпълнените обещания. Важно е и какви пари се дават за детски надбавки, защото детето не е виновно какви са доходите на родителите", подчерта Александър Сиди. 

Той е на мнение, че най-сетне, в края на мандата, той и колегите му може ли да кажат "да, успяхме да направим  това". Бюджетът не трябвало да се разглежда като каца, това били нашите пари, с които разполагаме. 

"Не може държавата да си позволи да даде по 1000 лева на всеки неработещ. Според разговорите, които имаме с МТСП, предвидените по 24 лева, като мярка заради пандемията, трябва да стигнат до хората до Коледа", обясни още Сиди. 

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


6
7 rate up comment rate down comment 2
Белева
преди 3 години
Това Правителство гради България.То е обединител и строител във всички направления и колкото по дълго е на власт, толкова по-добре.Противниците му доказаха ,че са разединители и рушители. Сигнализирай за неуместен коментар
5
2 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 3 години
Дайте процент на заразените. Сигнализирай за неуместен коментар
4
9 rate up comment rate down comment 19
Подвеждащо заглавие
преди 3 години
Радев ви виновен, че 11 години неграмотни "борци" ни ръководят. По-голяма глупост, в която да вярва имбецилен индивид не можете ли да измислите? Сигнализирай за неуместен коментар
3
2 rate up comment rate down comment 7
Дойнов
преди 3 години
Защо в коментара ми думата *** е заменена с ****, че той си е такъв?! Сигнализирай за неуместен коментар
2
9 rate up comment rate down comment 18
Дойнов
преди 3 години
СИДИ, развалено ти е "сидито",бе "човек" а компютъра ти въобще го няма. Само *** като теб може да говори такива простотии. Сигнализирай за неуместен коментар
1
11 rate up comment rate down comment 21
ИДИОТ
преди 3 години
Не си Македонски така че "Сиди" си на ду..депутатския *** и не се меси в делата български Сигнализирай за неуместен коментар