Социален или предизборен е бюджетът за 2021 г. – ексклузивен коментар на Симеон Дянков за Money.bg

Мнението на бившия финансов министър за мерките на държавата - гледайте на 28 ноември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR 

27.11.2020 | 14:15 Редактор: Искра Ангелова
Социален или предизборен е бюджетът за 2021 г.  – ексклузивен коментар на Симеон Дянков за Money.bg

След дълги часове на дебати парламентът прие бюджета за следващата година. Но какъв е той – социален или предизборен? Отговор на този въпрос ще даде бившият министър на финансите в кабинета "Борисов" – Симеон Дянков, който ще гостува в предаването Money.bg тази събота, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR. В студиото той ще коментира и финансите на страната по време на пандемията, както и мерките, които държавата предприема за спасяването на бизнеса и работните места. 

На 28 ноември предаването Money.bg ще потърси отговор и на въпроса как се промениха потребителските навици за пазаруване на българите. Борис Стефанов, заместник-управител на магазин на една от големите вериги хранителни магазини в столицата ХИТ, които вече се казват HIT Max, ще очертае как и какво пазаруваме по време пандемия. 

Ден след "Черния петък" Money.bg ще ни срещне със създателя на българския Alibaba – Георги Георгиев. В студиото той ще разкаже за своя онлайн магазин, който позволява на български производители да продават продукти в Германия и Австрия. Проектът на Георги Георгиев Bulgaria Store е сред 33-те компании, които се включиха в стартъп инициативата на Bloomberg TV Bulgaria „Вдъхновяващите 5“, която ще отличи петте най-иновативни и вдъхновяващи стартиращи бизнеса в България. 

Не пропускайте предаването Money.bg, на 28 ноември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК