Джамбазки за мигрантите: Искате ли в София да се разхождат хора, които режат глави?

Европа трябва да се превърне в крепост, заяви евродепутатът

30.10.2020 | 21:21 Редактор: Радостина Димитрова

Европа трябва да се превърне в крепост и да не допуска мигранти. Това заяви в "Денят ON AIR" евродепутатът Ангел Джамбазки

Коментарът му идва след кървавите събития във Франция, при които с нож бяха убити трима души. Стана ясно, че нападателят е 21-годишен мигрант от Тунис.

"В противен случай трябва да се съобразим с либералите в Европа, че трябва да приемем всички. Това за мен не е приемливо. Искаме твърда граница. Ако ЕС не го разбира, то това не е възможност за нас", категоричен беше Джамбазки. 

Според него политиката на приемане на мигранти е напълно погрешна.

"Трябва да има нулева миграция и това е възможно напълно", подчерта евродепутатът пред Bulgaria ON AIR.

"Kогато няма консенсус, ще има отрязани глави. Знаете колко е трудно да одереш животно, представете си какво усилие е да обезглавиш човек. Мотивация и усилие трябват. Тези хора не са дошли, за да учат или да работят, а за да режат глави. Искате ли тези хора да се разхождат по улиците на София? ВМРО няма да позволи това", отсече Джамбазки.

Относно Бюджет 2021 евродепутатът заяви, че няма общо решение за сумата на средствата, които ще се вложат в борбата с пандемията и кризата след нея.

"Казаното от министър-председателя е разумното - бизнесът не трябва да бъде затварян, но трябва да има дисциплина у хората - да бъдат по-отговорни към здравето си и към здравето на своите близки", посочи Ангел Джамбазки.

Попитан за българската позиция относно присъединяването на Северна Македония към ЕС, той отговори, че тя трябва да бъде основана на историческите факти.

"ЕС е много мекушав и слаб съюз, той не разбира спора между България и Северна Македония", каза зам.-председателят на ВМРО. 

Вижте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
3 rate up comment rate down comment 2
palkat
преди 3 години
Европа не тряба да поема цялата тежест на икономическата миграция. Има и други региони годни за живот наприме Русия и др. Сигнализирай за неуместен коментар
1
12 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
"...Тези хора не са дошли, за да учат или да работят, а за да режат глави..." -много е прав...и наистина трябва да се вземат мерки срещу тези мигранти. Сигнализирай за неуместен коментар