Борисов: С Цветанов сме като разделено семейство, децата са при мен

Не е красиво да се нападаме, посочи лидерът на ГЕРБ

28.09.2020 | 12:27 Редактор: Тодор Петров

Развод след 20 години брак. Така определи премиерът Бойко Борисов оттеглянето на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който вчера учреди и собствен политически проект. 

"20 години бяхме заедно и не е красиво да се нападаме. Ние сме като едно семейство, което се е разделило. Той си има ново, а при мен останаха децата", коментира Борисов.

Премиерът направи в Ловеч при посещение на новия катедрален храм "Св. Св. Кирил и Методий". Борисов беше посрещнат от владиката Гавраил, който му връчи ордена на Ловчанската митрполия за заслугите му за помощ на църквата.

При посещението си в региона Борисов посети и няколко фирми, за да провери как се изпълняват социално-икономическите мерки по програмата 60/40.

"Вчера в 16 населени места в различните краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Това е добра представителна извадка. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както и са единни в Парламента. И ние отново ги победихме. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция", похвали се лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По този начин той коментира резултатите на ГЕРБ на частичните местни избори. Кандидатите на ГЕРБ печелят в Септември, Стрелча, Соколаре, Бозвелийско, Киченица, Медовина, Карагеоргиево, Острец и Брестак.

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов.

Снимка, архив: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страница ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
хахахах, ще падна просто... :Д Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години