Година след ремонт: Детска площадка в кв. "Младост“ е в покъртително състояние

В Helpbook ни изпратиха сигнал и за опасни елементи до пешеходна пътека

26.09.2020 | 10:20 Редактор: Анисия Иванова
Година след ремонт: Детска площадка в кв.

Разбити пешеходни настилки, опасни детски площадки и огради със стърчащи железа - това са малка част от опасностите, които ни дебнат на всяка крачка в столицата.

Изпратиха ни снимки в платформата на Helpbook.info  от детска площадка в кв. „Младост“ 1. "След ремонт, от миналата година септември 2019 площадката е в това покъртително състояние. Децата падат, спъват се, катерят се по буците разбит асфалт. Обещано е до изборите за кмет да се оправи, след това до февруари 2020", пише в сигнала.

В друг сигнал гражданин ни алармира за опасни стърчащи елементи от ограждение до пешеходна пътека на централен столичен булевард.

Нашият потребител се оплаква, че преминавайки оттам е забелязал, че металните свръзки на оградата са премахнати и части от тях стърчат към пешеходците. Лично той се е сдобил с травма на крака и скъсана дреха, но основното му опасение е, че съоръжението представлява сериозна опасност за малките деца поради височината му.

Ако видите нередност, с която се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК