Очаква ни облачно време с валежи

Максималните температури ще са от 24 до 30 градуса

23.09.2020 | 07:26 Редактор: Виктория Гетова

Днес, минималните температури ще са от 10 до 15 градуса, по морския бряг до 17. Преди обед над страната ще има разкъсана облачност. Следобед от запад облаците ще увеличават. Слабо ще се понижат температурите, а валежи са възможни през нощта, срещу четвъртък, над Западна България и поречието на Дунав. Вятърът ще бъде от югоизток слаб със скорости до 20 км/ч.

Максималните температури ще са от 24 до 30 градуса. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над Добруджа облачността ще бъде разкъсана, по-значителна преди обед. В района на Шумен дневните температури ще достига до 24,25 градуса.

В четвъртък сутринта ще превали над югозападните райони. През деня облачността ще се разкъса. Слабо ще превали над Централна България. В петък ще има повече облаци над западните и над северните райони. В събота чувствително ще се затопли. Ще има слънце над цялата страна. През нощта ще бъде ветровито, от запад ще се заоблачава. В неделя се очакват краткотрайни валежи и захлаждане.

От вчера започнаха и първите мъгли и ниска облачност. Благоприятни ще са условията над Североизточна и Югоизточна България. Най-ниски ще са минималните температури в Западна България, планинските райони и Дунавската равнина.

Вижте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК