Борисов обеща между 50 и 100 млн. лева за по-добри пътища в селата

Премиерът коментира и протестите, които искат оставката му

20.09.2020 | 13:45 Редактор: Ивет Арабова

Между 50 и 100 милиона лева за подобряване на пътната инфраструктура в селата обеща премиерът Бойко Борисов. Той посети велинградското село Грашево. По време на своята обиколка в страната Борисов коментира и протестите с искането на оставката му.

В неделя на превърналата се вече традиционната обиколна из страната с джипа си тръгна премиерът Бойко Борисов. Този път дестинацията му беше Грашево – Велинградско. В селото с предимно мюсюлманско население премиерът беше посрещнат с аплодисменти и овации. 

Акцент при обиколката на премиера беше поставен върху пътната инфраструктура и битката между партиите за гласовете на избирателите.  "Нанков, това трябва да се довърши. Това трябва да се направи. Гледай каква красота, каква природа. Всеки път по едно нещо. За да видят, че ги обичаме. Войната е между ГЕРБ и ДПС, няма други. Другите са за цвят мерудия", отбеляза министър-председателят.

Недоволството на жълтите павета, което не стихва повече от 70 дни, премиерът коментира така: "Много хубаво говорят на жълтите павета - да дойдат в тези региони да видят освен ГЕРБ и ДПС каква война и битка се води. Да видят колко има от "Да, България", БСП, Мая Манолова, да видят тук, където е войната. Тука нали виждаш - тези са повече от протестиращите, да кажат само за свършена работа. Идвали са Пеевски и Цветанов и какво - нищо не са направили или не се вижда".

На своята обиколка премиерът отново е със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. А както преди време лично Борисов обяви, че Нанков подготвя сватба, днес пак той съобщи, Нанков се е оженил тайно. 

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Те ще му стигнат за 10 км път тези 100 милиона, вземайки предвид той на какви цени прави ремонти. Сигнализирай за неуместен коментар