Колко опасен може да бъде рушащ се дървен мост в София?

Сигнали в платформата на Helpbook.info

19.09.2020 | 08:15 Редактор: Анисия Иванова
Колко опасен може да бъде рушащ се дървен мост в София?

Колко може да бъде опасен рушащ се дървен мост за преминаващите през него? Това се пита наш потребител, който подаде сигнал към отговорните органи чрез платформата на Helpbook.info тези дни.

Съоръжението се намира пред столичния басейн Дианабад и е в предаварийно състояние. От изпратените снимки се  вижда, че средната опора е изместена по посока на течението и се е наклонила. Мостът не е обезопасен, а по него минават хора. В сигнала се искат незабавни действия, за да няма жертви.

В район "Овча Купел“ пък други препятствия застрашават преминаващите пешеходци и автомобили. Пред гараж се е образувала дупка, чиято кухина под асфалта е с неясни размери, но със сигурност дълбочината е над метър. Молбата е за своевременна реакция, за да бъдат предотвратени неприятни инциденти.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК