Строителни сигнали от Helpbook: Шум, работници без каски, отпадъци

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

14.08.2020 | 14:46 Редактор: Анисия Иванова
Строителни сигнали от Helpbook: Шум, работници без каски, отпадъци

Усилена строителна дейност кипи в квартал "Манастирски ливади“, което е видно от изпратените сигнали в платформата на Helpbook.info.

Наш потребител ни изпрати снимки на внушителна сграда в процес на строеж, на които се виждат работници като никой от тях не носи каска и по никакъв начин не е обезопасен.

От същия квартал получихме оплакване отново от строеж, от който са разпилени строителни отпадъци. В продължение на повече от две години мръсотията е навсякъде, включително по тротоарите и в коритото на местната река.

Отново в същия район жителите търпят тормоз от непрестанно блъскане и силен шум от строяща се сграда, който започва още в 6 часа сутринта. Работните дейности пречат на съня на огромна част от живущите в съседните жилищни комплекси в непосредствена близост. Молбата е за извършване на проверка и издаване на предписания за спазване на часовете за почивка.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК