Спор на барикадата: Имат ли място политици на протестите?

Според някои блокирането на кръстовища е грешка

13.08.2020 | 18:32 Редактор: Юлия Христова

Въпросът имат ли място политици на антиправителствените протести скара част от гражданите в 35-ия ден на недоволството. Според едни блокирането на кръстовища е грешка, а протеститете можели да се случват и без  участието на политици. 

"Само една скара-бира е необходима, за да стане пълната свинщина. Аз съм против правителството на Борисов, но съм и против ходенето след политици, които не са направили нищо за България. Христо Иванов и Мая Манолова са постоянно на протестите, те се опитват да изразяват мнението на протестиращите", казват част от демонстрантите.

Според други участници в протестите обаче, политиците също имат право да бъдат там.  

"Политиците също са хора и имат право да бъдат сред нас и да имат своите искания. Това не е протест, а процес, който ще бъде коректив на всяко бъдещо правителство", смятат други.

Въпреки разногласията всички са обединени около едно - искането за оставка. 

Вижте повече в репортажа Иван Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
32 rate up comment rate down comment 0
И тримата.
преди 3 години
Задача от математика за втори клас: Как в пет палатки ще разпределиш тримата протестиращи и ще блокираш две кръстовища. Отговора - в новините на БоШков ТВ. Сигнализирай за неуместен коментар
1
33 rate up comment rate down comment 0
Лисугера
преди 3 години
И..."Аз съм против правителството на Борисов, но съм и против ходенето след политици, които не са направили нищо за България. " Сигнализирай за неуместен коментар