Има ли връзки Христо Иванов с подземния свят?

Този въпрос беше повдигнат от Валери Симеонов след видео с участието на лидера на "Да, България"

10.08.2020 | 18:48 Редактор: Георги Камарашев

Видеозапис с лидера на "Да, България" Христо Иванов по време на протеста снощи предизвика възмущение в социалните мрежи. Има ли връзка Иванов с фигурата от подземния свят Младен Михалев-Маджо?

Докато лидерът на "Да, България" Христо Иванов е около палатковия лагер на Орлов мост и излъчва на живо във Facebook, към него се приближава човек, който иска да се снима с него. Всъщност това е бившият депутат Димитър Ламбовски. 

Веднага след публикуваното видео в неделя вечерта последваха бурни реакции в социалните мрежи, а IT-специалистът Кирил Радев зададе редица въпроси на лидера на "Да, България" чрез карикатуриста Христо Комарницки във Facebook. 

От своя страна лидерът на "Да, България" също отговори чрез публикация в социалната мрежа, че с Димитър Ламбовски са се запознали на един от протестите и са разговаряли само и единствено във връзка със случая "Осемте джуджета", по който Ламбовски е свидетел. 

Според Валери Симеонов пък записът променя прочита на това, което се случва на улицата и Христо Иванов трябва да обясни връзките си с подземна фигура като Младен Михалев-Маджо. 

Вижте повече в репортажа на Натанаил Раичков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 1
ХХ
преди 3 години
Бившата и действаща и сега ДС е проникнала във всяка клетка на обществото и държаватаи най вече в съдебната система и Прокуратурата като най корумпираната и част..Ще се опитат да компроментират всичко което не е създадено от тях.Христо Иванов говореше да ги изчегърта ,но само с изчегъртване няма да стане. Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 2
няма връзка
преди 3 години
натрапиха му се с цел да го компроментират и тоя тактично напусна сценката Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
Илиев
преди 3 години
Чичо Вальо има връзки и то сериозни с надземния свят.Тези се хващат във всичко,което може да ги задържи на повърхността на водата. Сигнализирай за неуместен коментар