Яйца по сградата на НФСБ, недоволство срещу кабинета и Симеонов

Стигна се до напрежение, след като един от протестиращите хвърли димка

06.08.2020 | 22:07 Редактор: Наталия Тотева

29-ия ден недоволните граждани замеряха с яйца и домати централата на Националния фронт за спасение на България. Това идва на фона на изказване на бившия вицепремиер и настоящ депутат Валери Симеонов, който заяви, че правителството остава да управлява, както и премиерът Бойко Борисов.

Стигна се до кратко напрежение, след като един от протестиращите хвърли димка към сградата. Половин час след това протестиращите се отправиха към Орлов мост. 

Те настояват за въвеждане на дистанционно и на машинно гласуване, както и свикване на Велико Народно събрание за промени в Конституцията.

Протестиращите се сляха с традиционните демонстрации под прозорците на властта, които и тази вечер събраха граждани, недоволни от политическия кабинет.

"Ние сме пенсионери, видели сме и преди как е било. Не че е било много хубаво, но сега живеем повече в страх", коментира една от жените.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
баце
преди 3 години
Земат да метнат и неколко умрели плъха пред НФС-Бойко. Щом тия патерици на ДПС го командват Бойко крепят някаква сбирщина дето я наричат правителство на Герб и ОП ..., баааааси. Сигнализирай за неуместен коментар