"Отровното трио" твърди, че са подслушвани, искат отговор от управляващите

Ключови точки от столицата остават блокирани от палаткови лагери

03.08.2020 | 19:26 Редактор: Искра Ангелова

26-и ден на антиправителствени протести в София. Ключови точки от столицата остават блокирани от палаткови лагери, включително кръстовището На "Орлов мост", другото е това на Софийския университет. Блокиран е и площад "Независимост".Т рафикът в столицата е силно затруднен.

По-рано организаторите дадоха брифинг, на който заявиха, че настояват управляващите да дадат отговора на няколко въпроса. Един от тях е дали държавата ще потърси сметка за сделката с един от големите мобилни оператори. От "Отровното трио" твърдят, че именно тя е ощетила държавната хазна с милиони. 

Също така адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков обясниха, че има данни, че са подслушвани, а срещу тях се повдигат обвинения за тероризъм. Именно заради това те настояват за отговор дали и защо разговорите са им ставали обект на службите.

Палатковият лагер пред МС ще остане за неопределено време.

Протести има и в други места в страната, протестиращи блокираха кръстовището пред община Варна. Демонстрантите са разпънали палатки и заявяват, че ще останат там, докато исканията им не бъдат изпълнения, а именно оставка на правителството и на главния прокурор.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Не само едно трио отровно...има доста горе оцапали се скаквили не гадни дейности...законите,законите да стегнем патогава да ги видимразните змии как ще хапят тогава... Сигнализирай за неуместен коментар