Фалшива новина във Facebook направи черен живота на готвачка от Пазарджик

"Сринах се, 3 дни само на вода, не спя", сподели Пепи Генова

03.08.2020 | 19:44 Редактор: Искра Ангелова

Фалшива новина в социалните мрежи набеди възрастна жена от Пазарджик за провокатор на антиправителствените протести в столицата. Според публикацията в социалните мрежи Пепи Генова е дамата, която отиде на "Орлов мост", за да изрази недоволството си от блокадата и провокира напрежение с Петър Кърджилов. Той я заля с чаша вода, а тя го нападна с бастуна си.

Въпреки че е трудно да се открие визуална прилика с дамата от протеста в София, в социалните мрежи се появиха множество снимки на Пепи Генова. 
Към 62-годишната готвачка от Пазарджик стартира жестока кампания в социалните мрежи.

"Започнаха заплахи, обиди и цинизми по Messenger. Не искам да ги казвам, защото наистина не са за казване, срамно е. Аз наистина се сринах. Промених се, аз се виждам в огледалото. 3 дни само на вода, не спя", сподели Генова.

С това обаче нещата не приключили. Последвали и заплахи. Непознати хора я предупреждавали да внимава като излиза в Пазарджик. Днес жената няма обяснение на какво се дължи тази агресия към нея. 

"Аз съм симпатизант на ГЕРБ, но не съм член на ГЕРБ. Може да ме свързват с тази жена, че тя е от Памидово, но ние не си приличаме изобщо с нея. Това е с цел. Не я познавам лично", допълни тя.

Жената споделя, че е ужасена от това, как само с една публикация във Facebook може да се промени целия ѝ живот. 

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Така е... хората живеят в социалните медии и като зомбирани изливат недоволството си от живота към първия посочен обект без да се замислят. Сигнализирай за неуместен коментар