HelpBook: Агресивно куче без повод и старо изгнило дърво

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

03.08.2020 | 15:20 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Агресивно куче без повод и старо изгнило дърво

Въпреки солените глоби, които законът предвижда за собственици, които разхождат без повод кучетата си, забраната масово не се спазва. В платформата на Helpbook.info получихме пореден сигнал за агресивен домашен любимец в столичния район "Красно село“.

Ето какво се твърди в него: "Бих желал да подам сигнал срещу собственик, разхождащ агресивна немска овчарка без повод, без намордник и без какъвто и да е надзор, която за трети път напада мен и моето куче. Собственикът се отнася безгрижно, като не приема никакви мерки да хване кучето, и също така се отнася агресивно самият той към мен и други собственици на кучета в квартала. Бих желал да бъдат взети мерки срещу собственика, преди агресивното му куче да нападне някое от децата, които си играят в градинките, както напада и собственици като мен разхождащи кучето си на повод."

За здравето и живота си се притесняват и жителите на квартал в Габрово. Става дума за старо орехово дърво, високо повече от 10 метра, с изгнил дънер, като има опасност от падане върху преминаващите. От изпратените снимки се вижда, че дънерът е изгнил на височина от около 2 метра. Намира се в близост до ограда на къща със зеленчукова градина, където работят хора, както и до улицата, по която преминават МПС-та и минувачи.

Ако видите нередност и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Така е и в Русия
преди 3 години
Какво скимтиш славянино... Сигнализирай за неуместен коментар