Подкрепящите Радев хвърлят камъни по автобусите на ГЕРБ, "Дондуков" е блокиран

По информация на Bulgaria ON AIR има трима задържани

10.07.2020 | 21:23 Редактор: Искра Ангелова
Подкрепящите Радев хвърлят камъни по автобусите на ГЕРБ,

Два масови протеста се провеждат в центъра на София. Първи беше протестът в подкрепа на президентската институция, който започна от "Дондуков" 2. Там протестиращите се събраха около 14:00.

Подкрепящите президента Румен Радев спряха пътя на автобусите, в които се качиха привържениците на ГЕРБ. Превозните средства бяха блокирани.

Част от протестиращите пред президентството се преместиха на бул "Дондуков", той е затворен, а трамваите са спрени. Идеята на протестиращите е автобусите да не излязат от паркинга "Александър Невски". Част от недоволните хвърляха камъни по автобусите.

По информация на Bulgaria ON AIR има трима задържани. Един от арестуваните беше повален на земята, а когато полицаите го отведоха до патрулката, хората крещяха "Убийци".

Идеята на протестиращите на бул. "Дондуков" е автобусите да не излязат от "Александър Невски".

Напрежение отново имаше и с репортерите на "Нова телевизия". Полицията успя да разпръсне на четири лъча недоволните хора, за да може да минат автобусите на градския транспорт.

Множеството се връща към Народното събрание, хората протестираха и за работните си места.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Реалист
преди 3 години
На снимката виждам двама интелигентни млади хора от Герб..Какъв човек трябва да бъдеш, за да хвърляш камъни по по-добрата част от нацията ни?! Сигнализирай за неуместен коментар