Тити Папазов: Част съм от групата на заразените с Ковид-19

"Съжалявам, че точно в този момент ще съм под карантина", написа той

07.07.2020 | 10:20 Редактор: Ивет Арабова
Тити Папазов: Част съм от групата на заразените с Ковид-19

Вторият по големина акционер в "Левски" - Тити Папазов, е заразен с коронавирус. Това съобщи самият той в публикация в социалните мрежи. 
 
Ето какво сподели Папазов:
 
"Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12-милионна група на заразените с Ковид-19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болестта.
 
Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК "Левски" изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно, ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.
 
Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони левскари за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.
 
Бог да пази България. Само "Левски"!

Вчера футболистите, щабът и изпълнителният директор на Левски Павел Колев също са преминали през задължителните тестове, които са били отрицателни.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Изниза се по терлици. Сега сигурно реве шумно в ъгъла Сигнализирай за неуместен коментар