Варненци пропищяха от агресивни бездомни кучета

Алармират институциите многократно, но реакция няма

06.07.2020 | 10:37 Редактор: Тодор Петров
Варненци пропищяха от агресивни бездомни кучета

Жител на Варна многократно прави опити да реши проблем с бездомни кучета. През април 5-годишно дете е било нападнато и нахапано от бездомно животно и се е е стигнало до медицинска помощ. 

Последвали оплаквания до общината и молби до приюта кучето да бъде прибрано, но поради извънредното положение това не се случило. До ден днешен кучето се разхожда в района и е все така агресивно.

"След множеството подадени сигнали до момента, отново моля за своевременна и адекватна реакция от ваша страна. Преди години бяхме подавали сигнал за същите безстопанствени кучета. Разбираме, че в приюта няма място за всички бездомни кучета - маркирахте ги, ваксинирахте ги и ги върнахте отново, останаха да живеят тук. Но след този инцидент не мога да допусна, че трябва да търпим агресивното животно и да се тревожим за здравето на децата ни", пише нашият потребител в платформата на Investor Media Group - Helpbook.info

Получихме още един сигнал за агресивни бездомни кучета от Варна - този път от местността Манастирски рид. Нашият потребител е сигнализирал отговорните институции, но решение на проблема все още няма. 

Кучетата се разхождат по пътя, агресивни са, ровят и разхвърлят боклука от казаните до х. Геолог, а нощно време се разхождат на глутници по целия път от х. Геолог до казаните на Виница. Невъзможно е вечерно време да минава човек пеш, кучетата са агресивни и нападат, алармира нашият зрител.

Ако видите нередност, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимки: Helpbook.info

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Хелпбук е най-работещата платформа за сигнали! Сигнализирай за неуместен коментар