Ще обсъдим смяна на ръководството на КЕВР, обяви Борисов

Такива глупости не може да правят през една-две седмици, посочи той

04.06.2020 | 11:20 Редактор: Юлия Христова

Ще обсъдим смяна на ръководството на КЕВР, и без това му изтича мандатът. Това съобщи премиерът Бойко Борисов пред журналисти по повод поскъпването на парното.

"Такива глупости не може да правят през една-две седмици. Говорят за бъдеще, ако станело нещо. Ние към днешна дата имаме с 42% намаление на цената на газа, даже и повече", каза Борисов.

Премиерът коментира и мерките срещу разпространението на коронавируса. "Представяте ли си ние като шведите да бяхме излезли днес и да кажем, че сме грешили", попита Борисов и допълни, че ние най-бързо сме се реорганизирали.

Борисов се качи на джипа, за да инспектира строителството в Габрово. С него са и вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, предаде "Монитор".

Дончев разказа на Борисов подробно за проекта като изтъкна, че е бил много тежък, а през 2013-2014 г. даже е спрян. Премиерът му отвърна, че "ние правим само откривания, вече гледаме и ленти да няма. Минаваме да се порадваме на труда си".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Време е мекащият да си ходи. Сигнализирай за неуместен коментар