Да паркираш колата си на пешеходна пътека под светофар в София

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата на Helpbook

30.05.2020 | 08:40 Редактор: Анисия Иванова
Да паркираш колата си на пешеходна пътека под светофар в София

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха сигнал за нагъл водач на ППС. От изпратените снимки се вижда паркиран автомобил директно на пешеходната пътека под светофарната уредба на кръстовището в "Дружба" 2, до Цариградски комплекс. Нашият потребител апелира към отдел "Пътна полиция" СДВР да предприеме незабавни мерки за санкциониране на собственика.

И още един сигнал ви представяме - за необезопасен строеж, където по никакъв начин не се спазват законовите предписания за тишина в часовете определени за почивка. От прикаченото видео може да се види, че строителите не носят каски и не спазват никакви правила за безопасност. Според сигнализиращия отговорните органи са абдикирали и не се упражнява никакъв строителен контрол.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности, подайте сигнал в платформата на Helpbook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
1-n
преди 3 години
а Ушев си бърка в носа... Сигнализирай за неуместен коментар