Изоставена кола в парк в "Младост", изпод нея изскача зло куче

Жител от район "Витоша“ моли за пренастройване на светофарна уредба

29.05.2020 | 18:20 Редактор: Анисия Иванова
Изоставена кола в парк в

Близо 1500 изоставени автомобила годишно се регистрират на територията на страната. Този проблем продължава от години, както е видно и от постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info.

В един от тях наш възмутен потребител сигнализирал многократно отговорните органи, но без резултат. Реши да се обърне и към нас, а поводът е автомобил, излязъл от движение и преседяващ повече от година в тревните площи на парк в "Младост" 4. Като екстра към него върви и зло куче, което се отглежда под колата и тормози всеки, който дръзне да премине в близост. Районът е заринат от фекалии, а собственикът продължава да нехае, въпреки молбите на съседите си.

Получихме и молба от район "Витоша“ за пренастройване на светофарна уредба към автоматичен режим. Според автора на сигнала в условията на пандемия от коронавирус това е най-простото и работещо решение за превенция срещу заразата.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности, подайте сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Да не би предишният собственик да се е преродил в куче, че така да лае на всеки, който дръзне да премине покрай S класата му ? Сигнализирай за неуместен коментар