Къмпинг "Градина" отвори врати, някои бунгала - резервирани за цялото лято

Очакванията са, че заради пандемията Ковид-19 туристите ще предпочетат да не са в големите комплекси

28.05.2020 | 19:36 Редактор: Ралица Братанова

Един от най-предпочитаните къмпинги по Южното Черноморие "Градина" от днес отваря врати при спазване на всички мерки за безопасност за туристите. 

Експертът по резервациите в къмпинга разказва, че много от гостите резервират бунгала за цялото лято, за да работят от там.

Очакванията са, че заради пандемията Ковид-19 туристите ще предпочетат къмпингите пред големите туристически комплекси. Тук се предлага една по-безопасна почивка. 

Преди и след всеки гост ще бъде дезинфекцирано, както бунгалата, така и санитарните помещения. Персоналът също е с предпазни маски, ръкавици. На широката плажна ивица предстои да бъдат поставени шезлонгите и чадърите. 

Заведенията за хранене в къмпинг "Градина" също се подготвят да работят по препоръките на здравните власти, разполагайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция.

Броят на караваните това лято е значително намален заради забраната за поставяне им върху пясъчни дюни. 

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
4 rate up comment rate down comment 1
П-Ро
преди 3 години
Чудесна идея е да се иде на бунгало на море (то тези чудеса от видеото не знам дали могат да се нарекат бунгала, но все пак...). Размечтах се! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 4
анонимен
преди 3 години
И големите комплекси ще се напълнят. Морето е над всичко. Ние от комунизма така сме си закърмени, че лятото не отидем ли на море, все едно е нямало лято. Сигнализирай за неуместен коментар