Гешев получил сигнал от Божков по имейл, ще го провери

Комикси, рисунки или сигнали - всичко ще бъде проверено, заяви главният прокурор

04.06.2020 | 13:40 Редактор: Тодор Петров

Главният прокурор Иван Гешев съобщи, че е получил сигнал по имейл от намиращия се в Дубай бизнесмен Васил Божков. Гешев обяви новината от Ябланица, където се провежда поредна акция срещу битовата престъпност у нас.

"Освен във Facebook, е постъпил сигнал по имейл от Божков до главния прокурор, в който той излага определени обстоятелства. Отделно е постъпил сигнал от издание, близко до Цветан Василев. И двата сигнала са разпределени на компетентни прокурори", обяви Гешев. 

"Задължението на прокуратурата е ясно - да проверява доказателствата както в подкрепа на обвинението, така и доказателства в полза на обвиняемите. Сигурен съм, че ще бъде проверено всичко - дали са комикси, рисунки или сигнали, няма значение", каза още главният прокурор.

Гешев отбеляза, че Джок Полфрийман е поискал чрез защитата си възобновяване на делото срещу него, което също ще се преценява от компетентен прокурор.

Снимка, архив: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


3
1 rate up comment rate down comment 0
Дани
преди 3 години
Много са ми смешни с тези сигнали и Божков, и Цветан Василев - разбира се, че ще се опитват да ни убеждават, че са невинни. Никой няма да каже: "Да, аз откраднах еди колко си милиона!" Важното е прокуратурата да не се връзва на глупости и да си свърши работата докрай. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
Калоян
преди 3 години
Той не само Черепа... И Василев от близка Сърбия вече 6 години си живее свободно и щастливо. Кога ще видим тая развръзка вече??? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ха,ха голям смях...Черепа ви направи на маймуни...господа управляващи... Сигнализирай за неуместен коментар