Камелия Стоянова

Водещ на Новините ON AIR

27.12.2016 | 11:00 Редактор: Константин Томов
Камелия Стоянова

Камелия Стоянова е водещ на Новините ON AIR. Всяка делнична сутрин тя информира зрителите на Bulgaria ON AIR в емисиите в 7:00, 7:30, 8:00 и 8:30 часа.

Камелия е част от екипа на политематичната национална телевизия от септември 2020 година. Завършила е специалностите „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и „Културен туризъм и културно проектиране“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Професионалният й път започва от Регионалния телевизионен център на Военния телевизионен канал в Казанлък, където е кореспондент за цяла Южна България. Освен военната тематика тя отразява и социални, културни и политически теми.

Камелия има 15-годишен опит в различни телевизии като репортер, автор на рубрики и водещ на сутрешен информационен блок и новини. Преди да се присъедини към екипа на Bulgaria ON AIR е била водещ на новините в друга телевизия. Според Камелия най-важното за зрителите е да получават вярна, точна и своевременна информация. И не на последно място  - денят на всички да започва с усмивка.